Het is al lange tijd bekend dat een groot deel van de Nederlanders te weinig beweegt.
Belangrijk is het om te weten dat maar liefst 70% van deze groep wel meer wil bewegen, maar niet weet hoe!
Begeleiding op maat kan hierbij helpen.

Wat is personal training?


Een personal trainer (of privétrainer) helpt je veilig, effectief en individueel bij het bereiken van je eigen specifieke doelen en wensen op het gebied van fitness en gezondheid.
Personal training is voor iedereen die individueel of in een kleine groep (maximaal 4 personen) actief wil werken aan zijn/haar eigen gezondheidsdoelstellingen.
Of het nu gaat om afslanken, conditieverbetering, technieken aanleren, zelfverdediging, lenigheid, weerbaarheid, spieropbouw, krachttoename, sportprestaties verbeteren, lichaamshouding verbeteren, stress management, fitheid, revalidatie, preventie of gezondheid in algemene zin, samen werken we naar het door jou gekozen doel!

Waarom kiezen voor personal training?


Personal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om zelfgestelde doelen te bereiken en vervolgens het nivo vast te houden.
Daarnaast is een personal trainer niet alleen een trainer, maar ook een coach, die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen. Bovendien worden de trainingen gepland op dagen en tijden dat het jou het beste uitkomt.
Door gebruik te maken professionele begeleiding, bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je een optimaal resultaat.
Maximale aandacht voor een maximaal resultaat!

Fysiotherapie Oerlemans

Leeuwerik 14a
5512AE Vessem

Steenselseweg 8a
5511AG Knegsel

Contactgegevens

Telefoon: 0497 - 59 40 22
E-mail: info@fysiotherapieoerlemans.nl

Privacy Policy

© 2021
Praktijk AGB: 04024253