Fysiotherapie

Binnen de fysiotherapie trachten we mensen te helpen bij houdings- en bewegingsklachten. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een 'verkeerde' beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten.
Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk of, als u in een instelling verblijft, zelfs eerder naar huis.
U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Als onderdeel van de behandeling doet u zelf oefeningen thuis. Deze worden toegespitst op uw situatie en mogelijkheden.
Het gaat erom dat u zich ervan bewust wordt wat de beste manier van bewegen is en vertrouwen krijgt in uw lichaam.
Ter ondersteuning van de oefentherapie kan de fysiotherapeut ook gebruik maken van massage en mobilisatie technieken.

De fysiotherapeut geeft ook preventief advies en voorlichting. Door gerichte begeleiding leert u voldoende en verantwoord te bewegen.

Schouder- en knieklachten

Klachten in de schouder/nek/arm regio? Door de complexe anatomie van de schouder is het vaak moeilijk te achterhalen wat de oorzaak is van de klacht. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van schouderklachten.

Voor een optimaal herstel van knieklachten is een deskundige en patiëntgerichte aanpak noodzakelijk. Onze praktijk heeft voor dit doel een ervaren fysiotherapeut, die specifieke deskundigheid bezit in het begeleiden en revalideren van mensen met klachten van de knie.

Fysiotherapie Oerlemans

Leeuwerik 14a
5512AE Vessem

Steenselseweg 8a
5511AG Knegsel

Contactgegevens

Telefoon: 0497 - 59 40 22
E-mail: info@fysiotherapieoerlemans.nl

Privacy Policy

© 2021
Praktijk AGB: 04024253